• Leo Bassi

Leo Bassi

Clown

Vrijdag:
1) De sociale oproerkraaier
2) Het sjamanistische ritueel

Zaterdag:
3) Hersenmanipulatie
4) De engel

Vrijdag:

1) De sociale oproerkraaier
Over het leven en de rede(n) van een man die naar de supermarkt gaat en met blikjes frisdrank schudt voordat hij ze weer in de schappen legt, om zo een ​​ramp te veroorzaken in de huizen van nietsvermoedende klanten. Na een korte lezing gaat Bassi een stap verder en doet het ter plekke... Verbazingwekkend hoe ver Coca-Cola vliegt als het gewelddadig wordt losgelaten.

2) Het sjamanistische ritueel
Als stand-up comedy je verveelt, is deze kleine show gemaakt voor jou: Bassi tilt de Indiase Faquir-stunt (liggen op gebroken glas) naar een hoger niveau. Omdat hij geen kennis heeft van de oude geheimen van het sjamanisme, ligt hij gewoon op de scherven en raakt hij ernstig gewond ... En hij vindt het geweldig.

Zaterdag:

3) Hersenmanipulatie
Bassi is gefascineerd door de manier waarop publiciteit ons denken kan manipuleren. Met behulp van twee mensen uit het publiek laat hij ons zien dat hij de meest geavanceerde technieken van hersenmanipulatie beheerst. Hij hoopt dat je het niet erg vindt.

4) De engel
In een wereld die steeds meer wordt gedomineerd door evangelisch denken, laat Bassi zien dat de traditionele clown, in plaats van een satanische figuur te zijn, in feite een engel is ... Een engel van imperfectie. En het kost hem 4 kilo honing en een verenkussen om het te bewijzen.