Festival PAS in het kort

Tijdens het Festival PAS kun je op twee dagen van 19.00 uur tot 02.00 uur een kijkje nemen in een aantal gebouwen van de Universiteit Maastricht die in een deel van het Jekerkwartier liggen.

Entree: gratis! 


Wanneer? Vrijdag 8 en zaterdag 9 september, vanaf 19.00 uur  
Het festival wordt op donderdag 7 september om 20.00 uur geopend door Armando.

Waar? Jekerkwartier rondom Bestuursgebouw Universiteit Maastricht  

Tijdens het Festival PAS kun je op twee dagen van 19.00 uur tot 02.00 uur een kijkje nemen in een aantal gebouwen van de Universiteit Maastricht die in een deel van het Jekerkwartier liggen. Je krijgt daar een programma voorgeschoteld dat bestaat uit een groot aantal lezingen en demonstraties over het wetenschappelijk onderzoek aan de universiteit: Science. Daarnaast staat er een enorme hoeveelheid cultuur op het programma: muziek, dans en (straat)theater, beeldende kunst en rondleidingen: Art. Dat alles in een sfeer die gekenmerkt wordt door een grote mate van intimiteit, gezelligheid en feestelijkheid: Pleasure.

Studium Generale is een onderdeel van de Universiteit Maastricht en organiseert activiteiten op het gebied van brede wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele vorming. Het programma bestaat uit lezingen, debatten, collegereeksen, concerten, filmvertoningen en cabaret- en theatervoorstellingen.

De video is gemaakt door Joris Hilterman.