MAAS!, Kaleido en Alumnidag UM

Festival MAAS!
Het lijkt wel lente in het najaar. De stad ontwaakt en gaat weer leven. Niet alleen het PAS Festival zorgt voor een mooie start na de zomer, het is dit jaar ook onderdeel van het stadsbrede Festival MAAS! dat plaatsvindt in hetzelfde weekend.

Terra Incognita-podium
Kaleido
The times they are a-changin’! Een nieuwe dag, een nieuw begin, een nieuw jaar, een nieuw semester, een nieuw Kaleido. Kaleido wordt hét centrum voor het studentenleven op de Tapijnkazerne. Het biedt Maastrichtse internationaal georiënteerde studenten een “place to be”, waar ze kunnen socializen, gedachten en ideeën uitwisselen, studeren en feesten. Er zullen dagelijks activiteiten worden georganiseerd, ge-host door verschillende studenteninitiatieven in een grote evenementenruimte en een foyer, of in een kleinere vergaderruimte of de community keuken. Ontdek een breed scala aan uitvoeringen en workshops, van muziek tot gesproken woord, comedy, dans en nog veel meer. Op het Kaleido-podium: Terra Incognita in de kleine tuin van locatie 2: Bouillonstraat.

Alumnidag UM
Op vrijdag 9 september is er een gezamenlijk programma voor alle alumni van de UM. Een mooie kans om de universiteit te bezoeken en studiegenoten te treffen. Duik daarna samen in de gezellige drukte van het PAS Festival. Kijk hier voor meer informatie en registratie.