Kaleido-podium

Voor het PAS Festival slaat Kaleido, de organisatie voor internationale studenten, de handen ineen met Stadsnomade Maastricht. Deze twee organisaties bevinden zich in het hart van het Maastrichtse culturele leven. Er is een podium met muziek, spoken word en stand-upcomedy, een skatebaan voor iedereen die trucs wil leren of laten zien, en een kunstmuur.


Over Kaleido
Door het organiseren van een divers aanbod aan culturele activiteiten, creëert Kaleido unieke ontmoetingen en blijvende herinneringen. De internationale studentenorganisatie deelt graag kennis en vaardigheden, om anderen te inspireren. Kaleido biedt de internationaal georiënteerde studenten van Maastricht een place to be, waar ze kunnen samenkomen om gedachten en ideeën uit te wisselen, te studeren en te feesten. Iedereen is welkom, ongeacht wat je studeert.

Ga voor meer informatie naar www.kaleido-maastricht.nl
Wil je ook meedoen? Stuur Kaleido een berichtje voor meer informatie.

Over Stadsnomade
Stichting Stadsnomade behartigt de belangen van Maastrichtse jeugd en jongvolwassen en hun communities. Maastrichtse jongeren, internationale studenten, creatives, skaters en ondernemers participeren actief en zetten zich vrijwillig in voor stadsnomade.

Nieuwe(re) onafhankelijke uitingsvormen zoals urban sports & culture, street art en skateboarden zitten in het DNA. De sportieve en culturele evenementen, langlopende projecten en hedendaagse cross-overs, veelal in de openbare ruimte, bevorderen de sport- en cultuurparticipatie onder kinderen en jongeren.

Stadsnomade brengt jeugd samen, en inspireert en activeert hun. Zo wordt een positieve bijdrage geleverd aan de netwerkvorming, persoonlijke- en sociale ontwikkeling, participatie en empowerment van deze doelgroep. www.stadsnomade.org