• BlOK 2: 17.30 – 18.30 - MIKMAK & BARTO
  • BlOK 2: 17.30 – 18.30 - MIKMAK & BARTO

BlOK 2: 17.30 – 18.30 - MIKMAK & BARTO

17.30
MIKMAK, Rang Pang Circus
Circus

In de voorstelling “ MIKMAK “ geeft Rein het beste van zich zelf. Een traditioneel muzikale clowns entree waarbij op allerlei instrumenten muziek wordt gemaakt, vormde de inspiratie voor deze voorstelling. Circusdisciplines zoals hoed manipulatie, jongleren en het balanceren op het slappe koord, hij kan en wil het allemaal zélf doen. En dat leidt tot hilarische situaties. Want wat gebeurt er als je niet kan kiezen en tegen alles ‘ja’ zegt? Is het gewoon een kwestie van doen, of is de grootste kunst van deze voorstelling het kiezen zelf? Rein is een ondernemende optimist die niet bang is om risico’s te nemen, maar is hij wel in staat om 1 taak volledig te volbrengen? “MIKMAK” vormt een ideaal samenspel van allerlei kunst vormen.


18.00
Barto
Nar en slangenmens

Barto (Bart Van Dyck) is een komische nar die zijn show aan een slap koord ophangt en zijn publiek betovert met betoverende slangenacts. In zijn show speelt Van Dyck ‘Barto’: een zachtaardig, gestoord personage dat het publiek in beroering brengt met zijn clowneske capriolen en technische hoogstandjes.

Barto komt oorspronkelijk uit België en studeerde mime-bewegingstheater aan theaterschool Lecoq in Parijs. Hij heeft zijn bekroonde act opgevoerd in Europa, Canada, de V.S., Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, China en Japan, waar hij mensen aan het lachen maakte in acht verschillende talen.