• PAS Festival 2021 is happening! 3&4 September 2021

PAS Festival 2021 is happening! 3&4 September 2021

Studium Generale heeft er op dit moment vertrouwen in dat we het academisch jaar van de Universiteit Maastricht weer kunnen starten met het PAS-festival, en wel op vrijdag 3 en zaterdag 4 september.

We hopen weer een mooi gratis programma aan te bieden vol Pleasure, Art en Science en iedereen weer live te ontmoeten. Het wordt tijd dat we de pauzestand waarin we het leven hebben gezet, weer langzaam loslaten. Niet om weer terug te schieten in een stressvol bestaan met een overvolle agenda, maar wel om weer samen te komen en te genieten van een mooi verhaal, theater, boeiende wetenschappers, kunst, muziek en elkaar.

Er wordt nu nog rekening gehouden met de anderhalve meter regel. Dat betekent dat we de ruimte opzoeken en niet, zoals andere jaren, in de kleinere ruimtes van de oude gebouwen bij elkaar op schoot gaan zitten. De Universiteit Maastricht heeft in 2020 de gebouwen van de Tapijnkazerne betrokken en daar is de ruimte die we nodig hebben.

Anders dan de andere jaren is er geen enorm vrijekeuzemenu, maar een menu in blokken waarvoor moet worden gereserveerd. Wel nog steeds heel gevarieerd vol verrassende smaken en combinaties.

Het programma op vrijdag 3 september wordt beperkt tot de opening, maar daar staat tegenover dat we op zaterdag 4 september al in de middag beginnen. Vanaf 1 juli zal het programma bekend zijn.

Veel is nog onzeker en noodzakelijke maatregelen tegen de bestrijding van COVID-19 kunnen altijd nog roet in het eten gooien. Houd daarom onze sociale media, nieuwsbrieven en website in de gaten.
Maar schrijf voor de zekerheid de data toch maar alvast met dik potlood in de agenda. Wij zien iedereen graag weer terug.